פיזור נכון של תיק השקעות הוא לא רק בין איגרות חוב ומניות אלא גם בין מטבעות. שרון ואורן מסבירים איך גורמים לכך שלא כל תיק ההשקעות שלנו יהיה בשקלים ומה חשוב לדעת כדי להימנע מחשיפה למיסים מיותרים בחו"ל
מאי 2018
אנחנו חיים בישראל, מרוויחים בשקלים וקונים בשקלים.
יכול להיות שגם כל ההשקעות שלנו הן בשקלים – כולל בפיקדונות בבנק.
זה פחות נכון.
כדאי גם להשקיע בחו”ל כדי לפזר את תיק ההשקעות שלנו גם בין מטבעות שונים.
שרון ואורן מסבירים למה, איך עושים את זה ומהם היתרונות.
אורן לוי
מנהל תחום שיווק תיקי השקעות
הכנסה משכר דירה היא שיקול מרכזי ברכישת דירה להשקעה, אבל האם עסקה כזו מתאימה לכולם? (תיקונים, שוכרים, הכסף לא נזיל...). אלטרנטיבה מעניינת עשויה להיות תיק השקעות שמותאם אישית בעבורכם וממוקד בלהניב הכנסה שוטפת
קרא/י עודהכנסה משכר דירה היא שיקול מרכזי ברכישת דירה להשקעה, אבל האם עסקה כזו מתאימה לכולם? (תיקונים, שוכרים, הכסף לא נזיל...). אלטרנטיבה מעניינת עשויה להיות תיק השקעות שמותאם אישית בעבורכם וממוקד בלהניב הכנסה שוטפת.
למד עודשמעתם על מס העיזבון האמריקאי? בעלי תיקי השקעות רבים לא מודעים לכך שכל אחד - אזרח ארה"ב או לא - שיש לו השקעה בשווי של יותר מ-60 אלף דולר בנכסים אמריקאים, חשוף למס זה. מה זה אומר ומה אפשר לעשות?.
למד עודמחפשים ומחפשות השקעה ממוקדת מטרה במקום לקנות דירה? רוצים לנהל את הכסף שלכם במטבע חוץ, אבל לדבר עם מנהל השקעות בעברית? תיקי השקעות יחודיים הם אמצעי לגיוון תיק הנכסים ולהשגת מטרות קונקרטיות.
למד עוד