מה צפוי ב-2019 בבורסות, בריבית, בנדל"ן וביוקר המחייה. וגם, ומה כדאי לדעת על הבדלים בין נדל"ן מניב ליזמי וכל מה שעשה הכסף ב-2018.
השקעה בנדל"ן מניב שונה במובנים רבים מהשקעה בנדל"ן יזמי. גם בסיכונים. למה התשואה בנדל"ן יזמי תהיה תמיד גבוהה יותר, מהו המחיר שלה ומה יותר טוב? כמו תמיד, גם כאן המפתח הוא לבחור בהשקעה שמתאימה בעבורכם. עוד דברים שכדאי לדעת – בכתבה
קרא/י עודהבורסות היו על רכבת הרים בשנה שחלפה, ושברו גם שיאי ירידות וגם שיאי עליות שלא ראינו שנים. אבל לבסוף, הריבית בארה"ב, מלחמת הסחר וחוסר הוודאות הפוליטית העיבו וזו היתה שנה שלילית בכל האפיקים.
קרא/י עודהשקעה בנדל"ן מניב שונה במובנים רבים מהשקעה בנדל"ן יזמי. גם בסיכונים. למה התשואה בנדל"ן יזמי תהיה תמיד גבוהה יותר, מהו המחיר שלה ומה יותר טוב? כמו תמיד, גם כאן המפתח הוא לבחור בהשקעה שמתאימה בעבורכם. עוד דברים שכדאי לדעת – בכתבה.
למד עודהבורסות היו על רכבת הרים בשנה שחלפה, ושברו גם שיאי ירידות וגם שיאי עליות שלא ראינו שנים. אבל לבסוף, הריבית בארה"ב, מלחמת הסחר וחוסר הוודאות הפוליטית העיבו וזו היתה שנה שלילית בכל האפיקים..
למד עודמה צפוי בבורסות, למה מדברים על מיתון עולמי ולמה אפשר לצפות בחיים עצמם בישראל – בנדל"ן וביוקר המחייה? אלה אלקלעי עם התשובות.
למד עודמה תעשו ביום ראשון חופשי אחת לחודשיים? (כי יש כמה מאות ישראלים בני מזל שכבר מתכננים...), בכמה שעות אפשר להגיע לברזיל - בלי קונקשן ובלי עיניים טרוטות, ואיך אפשר להתחיל שנה בלי נתון על שוק הנדל"ן.
למד עוד